• Καλως Ηρθατε στη Niki's Villa
    Νέο Όραμα Πολυτέλειας
  • Καλως Ηρθατε στη Niki's Villa
    Μοναδική εμπειρία συναισθημάτων
  • Καλως Ηρθατε στη Niki's Villa
    Αίσθηση Σιωπηλής Πολυτέλειας
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ NIKI'S VILLA

Νέο Όραμα Πολυτέλειας

Το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου πελάγους, τα μοναδικά χρώματα του ουρανού την αυγή, το αίσθημα χαλάρωσης, ηρεμίας, ιδιωτικότητας και η έμφαση στην πολυτέλεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της νεόδμητης πολυτελούς Βίλας. Χτισμένη στην ειδυλλιακή περιοχή του Ακρωτηρίου, με πανοραμική θέα στο Ιόνιο πέλαγος, η Niki’s Luxury Villa έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και επιπλωθεί με έμφαση στη λεπτομέρεια και εγγυάται μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές.

Στυλ & Πολυτέλεια

Μοναδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει πολυτέλεια, κομψότητα και άνεση. Μοναδικά διακοσμημένη για να καλομάθει ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη με τη μοντέρνα, λιτή αλλά πολυτελή της επίπλωση! Αίσθηση γαλήνης σε πολυτελές περιβάλλον!

Αίσθηση Αναζωογόνησης

Τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με μια δροσιστική βουτιά σε αυτή τη μοντέρνα, θερμαινόμενη πισίνα με τον υπέροχο, σε σχήμα καρδιάς, σχεδιασμό της. Η πισίνα που είναι αρμονικά ενσωματωμένη με τον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο της βίλας υπόσχεται να σας προσφέρει τις πιο αξέχαστες στιγμές. Απολαύστε τον ήλιο, το ποτό σας, τα μαγευτικά χρώματα του ουρανού και την εκπληκτική θέα του Ιονίου πελάγους.

NIKI'S VILLA

Απόλαυση & Πολυτέλεια

#nikisvilla

Ακολουθήστε Μας

ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Covid - 19

Αγαπητοί φίλοι και πελάτες του καταλύματος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εξαιτίας του Covid-19 και της επίδρασης του στις ζωές μας το κατάλυμα μας παρακολουθώντας διαρκώς οποιαδήποτε εξέλιξη στο θέμα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία σας. Τα μέτρα αυτά ακολουθούν τις επίσημες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του κράτους, ενημερώνονται διαρκώς και τηρούνται αυστηρά για να διασφαλιστεί η υγεία όλων μας. Για εμάς η υγεία σας είναι υψίστης σημασίας και για αυτό το λόγο το κατάλυμα απολυμαινεται πριν από κάθε άφιξη από πιστοποιημένη εταιρεία.